Къде мога да отида на почивка с Кредит до заплата?

лято, екскурзия

Лятото си тече и даже преваля. Вместо да сте на море с коктейл в ръка под топлите слънчеви лъчи, вие сте в офиса, климатикът ви духа във врата и пиете третото си кафе за деня. Склонни сте дори на малък отдих на полянка в близко, тихо местенце, където птичките пеят и ухае на борове. Вместо това навън обстановката е още по-изнервяща, мирише на изгорели газове и се чува единствено симфонията на комбинациите от транспортни средства.

Хрумва ви, че този уикенд вече задължително трябва да се погрижите за духа и спокойствието си. Взимате Кредит до заплата. Как да го използвате? Ето няколко възможности:

Селски туризъм

Най-евтиният възможен вариант за двудневна почивка, който изобщо няма да ви струва много, даже никак. Трябва само да изберете приятно селце или градче наблизо и да се ориентирате към къща за гости. Какво повече ви трябва?

Еднодневно забавление със или без деца

Няма начин наоколо да няма басейн със или без атракции, а ако живеете близо до морето – още по-добре. Страхотна идея за един релаксиращ ден край водата с приятели или с децата, защото и те имат нужда от подобни преживявания. Спестявате пари от нощувки, а отново се връщате заредени.

В планината

За един или два дни може да откриете страхотни предложения за хотелчета, къщи за гости или хижи в планината. Ако изберете последното може да се организирате с голяма компания и да си направите незабравим купон. Или просто да се разходите по пътеките и да се насладите на чистия въздух и тишината. Това се нарича скоростно запасяване с енергия.

Културен туризъм

Колко добре познавате България? Ако потърсите в интернет, ще видите, че около вас е пълно с интересни исторически паметници и места, които си струва да бъдат посетени и проучени. Може да се спрете и на природни забележителности. Ще се обогатите и ще отдъхнете от обичайните си задължения.

Гурме туризъм

Никога не сте пробвали истински родопски пататник, банска капама, еленски бут, странджанска мозайка или пък чушки с боб от Северна България? Ето един добър и вкусен повод за пътуване. Пък и е лесно човек така да си избере дестинация. И без това повечето хора при екскурзия задължително оглеждат местните кръчми и заведения. Ако сте от тях, е изцяло ново преживяване за небцето.

Море

За къде сме без плановете за море. Ако сте сравнително близо до него, сте силно облагодетелствани. Но дори и да не сте, пак може да го посетите в рамките на един Кредит до заплата до 600 лв. Просто ограничете харченето за път – дали чрез алтернативен на автомобилния транспорт, или пък като се комбинирате с приятели и си разделите бензина. Разбира се, вместо на хотел, се спрете на нощувки в бунгала или най-добре на палатки.

Събрахте ли багажа? Кандидатстването за Кредит става бързо и лесно, изцяло онлайн!