Време за шопинг: Летните намаления не са за изпускане!

пазаруване

През август летните намаления са в разгара си! Времето за отстъпките отдавна се измести и евтини продукти може да бъдат намерени още от юли месец, но по това време цените „удрят дъното“. С намаления от порядъка на 70 – 80% човек може да обзаведе гардероба си, при това на безобразно ниски цени. А с Кредит до заплата става още по-лесно, защото можеш да се отдадеш на шопинг и да върнеш заема с 0% лихва в гратисния период.

Най-големите отстъпки, разбира се, по това време са именно при дрехи, обувки, бански, аксесоари. Магазините са принудени да изпразнят складовете, за да могат после да ги напълнят с есенно – зимните колекции. И това ще се случи съвсем скоро, защото пък сезонът за тях започва още в края на лятото. Така че времето да се възползваш от евтините артикули не е много. А и често щандовете се опразват и е трудно човек да си намери своя номер.

Но освен дрехи, с огромно намаление могат да бъдат намерени и други продукти. Типично летните бански, чадъри, плажни аксесоари също са обект на разпродажби. Колекциите се сменят и при спортните стоки и екипи, както и при някои аксесоари – колани, чанти и пр.

Разбира се, догодина модните тенденции ще са се променили леко, но не забравяйте, че: Първо лятото не свършва сега, има още доста време. Второ, ако не робувате на подобни предразсъдъци, няма никакво значение от коя година ви е блузата. И дори да не сте сигурни, че искате да правите сериозен пазар, но все пак видите нещо в магазина и ви хареса – може да поръчате Кредит до заплата от мобилния си телефон, а сумите, в които се отпуска, са от 100 до 600 лв.

И тук обаче лятната акция на търговците не приключва. Заради вълната и повишената склонност на хората към пазаруване намаления може да бъдат открити на всякакви продукти – игри, книги, техника. Така че, ако искате да зарадвате детето с видеоигра, да си попълните библиотеката или отдавна сте хвърлили око на някой уред, сега е моментът да се сдобиете с тях. Кредит до заплата се получава за минути – от момента на подаването на заявлението, до получаването на парите. И сте готови за обиколка по магазините.

Има и друго удобство, а именно че сега е този кратък момент преди настъпването на есенно – зимните разходи, като започване на училище, високи сметки за ток и отопление и всичко свързано с настъпващия след два месеца студ.