Мога ли да изтегля Кредит до заплата и през почивните дни?

уикенд

Финансовите трудности не признават час и ден. Те просто се случват, без да питат имаш ли решение за тях и как смяташ да се справиш. Понякога нуждата идва внезапно. Друг път си предполагал наближаването й, но си предполагал, че ще успееш да се справиш. И трудният момент решава да се появи в най-неподходящото време. Например в почивен ден. Мога ли да взема Кредит до заплата в почивен ден? Да, можете.

И не само това. Практически може да заявите своя Кредит до заплата по всяко време на денонощието. Това е удобно от гледна точка на четенето. Препоръчваме ви винаги преди да предприемате стъпка по теглене на кредит, да четете внимателно условията, независимо от каква и коя институция е и особено ако ви е за пръв път.

С други думи, дори да е късно вечер и извън работно време, отново може да се запознаете добре, да прецените на спокойствие каква сума ви е необходима, да попълните без да бързате заявлението си. Още с началото на работното време на следващия ден заявлението ви ще бъде разгледано и ще получите отговор за одобрението.

Добрата новина е, че Кредит до заплата можете да получите също в събота и неделя, в рамките на работното време. А то е както следва:

Понеделник – Петък: от 8:00 до 20:00 часа

Събота: от 10:00 до 18:00 часа

Неделя: от 10:00 до 17:00 часа

Няма почивни дни!

Има няколко начина да заявите своя Кредит до заплата в почивни дни. Те са същите като тези през работната седмица:

– Може да попълните и подадете заявлението си онлайн на страницата, след което изчаквате няколко минути служител да се свърже с вас.

– Може да се обадите по телефона. Те са: 0700 12 0 12 – Национален телефон за връзка на цената на стандартен разговор; *5555 – от мобилен телефон, валиден за клиентите на всички мобилни оператори.

– Да ни пишете на имейл vzemi@kreditdozaplata.com или през имейл формата на самата страница на Кредит до заплата. След това възможно най-скоро служител ще се свърже с вас.

Няма абсолютно никакви разлики, дали заявявате своя Кредит до заплата в работната седмица или през уикенда, условията са едни и същи. За нас е важно услугата да е максимално бърза и удобна, за да може да посрещнете финансовите си нужди винаги, когато е необходимо.