Мога ли да взема Кредит до заплата, ако не съм на заплата?

Кредитите до заплата по същество са бързи кредити, като особеността при тях е, че в повечето случаи се изплащат с една единствена вноска. Станали са популярни с това си име, точно защото обикновено човек връща заема си със следващия доход, който получава. Практически обаче изобщо не е необходимо да сте на заплата по трудов договор, за да вземете Кредит до заплата.

Да вземете бърз кредит без да имате заплата е също толкова лесно, колкото и ако работите на трудов договор. Достатъчно е да имате доходи, с които да може да изплатите заема си.

Как се взима кредит без заплата

Най-важното и задължително условие е да сте пълнолетен гражданин и да имате валидна лична карта. След това ще трябва да имате и някакви доходи, но е без значение какви са те. Може да сте рентиер и да получавате наем, да взимате дивиденти от участие във фирма, да работите на свободна практика и да получавате хонорари или доходи на граждански договор и т.н.

Начинът на кандидатстване е удивително лесен и бърз, и изцяло онлайн: необходимо е първо да попълните формата за заявление или да го направите по телефон, през чат или имейл. До минути служител се свързва с вас за одобрението на кредита. Парите си получавате веднага на каса или по банкова сметка. С други думи взимането на бърз кредит, ако не сте на заплата по трудов договор е също толкова лесно, колкото и ако сте.

Защо е толкова лесно?

Кредитите до заплата са заеми в малък размер и са подходящи за покриване на всекидневни нужди, неочаквани финансови ситуации или при недостиг на пари. По тази причина не е необходима тромава процедура по отпускане както е при по-големите потребителски кредити. Не е нужна и гаранция под формата на заплата на трудов договор. Заемите до заплата отговарят на потребителската нужда от оборотни средства в рамките на кратък период и се отпускат изцяло по според индивидуалния случай. Това не променя качеството на услугата, напротив: Кредитът до заплата е един от най-евтините кредитни продукти и често може да се възползвате от промоциите без оскъпяване. Така взимате пари с 0% лихва и връщате същата сума, която сте изтеглили.