Кредит до заплата без поръчител – лесно и бързо

coffee-LOAN

Да вземеш Кредит до заплата без поръчител е по-лесно от това, да излезеш да си купиш кафе

Чест въпрос на хората, които искат да вземат малък кредит, е, дали някъде ще им отпуснат без поръчител. Поръчителството е все повече избягвано, защото трудно може да имаш доверие, понякога и на близките си. Съответно ако ти си изправен пред проблема с търсенето на гарант, също ще получиш много прави или уклончиви откази. А и кой иска да се занимава с поръчители за кредит от порядъка до 600 лв.?

На първо място в банките рядко ще намерите заеми за подобна сума, а и честно казано не си струва занимавката – загуба на време за ходене по офиси, обяснения пред служители, доказване на заплата. Затова и небанковите институции, които предоставят т.нар. бързи кредити станаха толкова популярни и често търсени. Защото улесняват живота на хората. За да вземеш Кредит до заплата не ти трябва поръчител, нито пък трудов договор. Освен това става по бързо от това да излезеш да си вземеш кафе.

За колко време се купува кафе?

Предполагаме, че си на място, където няма машина за кафе. Тоест, трябва да излезеш навън. След това да отидеш до близкия автомат за кафе или до някое магазинче, в което правят кафе. Това може да не е много близко, но да предположим, че е на не повече от 5 минути пеша. След това трябва евентуално да изчакаш опашката, да обясниш на продавачката какво искаш, да изчакаш да ти направят кафето и да го платиш. Ако не се заприказваш с продавачката, както често се случва на местата, на които често ходим, приемаме, че си прекарал в магазинчето между 2 и 5 минути. После те чакат пет минути обратно до офиса, вкъщи или което и да е място, от което си излязъл преди малко. Ако сумираме, купуването на кафе в добрия случай е между 12 и 15 минути, при по-далечна дестинация, повече чакане или разговори с продавачката, може да стигне и до 30 минути.

За колко време взимаш Кредит до заплата без поръчител?

Трябва да си въведеш данните и желаната сума във формата за заявка – 1 до 2 минути. Да изчакаш няколко минути да те проверят (7 – 10 минути). Да ти се обадят за одобрение и да подпишеш договора (между 2 и 5 минути, при това, ако има въпроси). Готово. Току що взе своя Кредит до заплата без поръчител за срок от 10 до 17 минути. Бързо и лесно.

Самите пари пристигат моментално на твое име, ако си ги заявил в офис на EasyPay или FastPay. Можеш да заявиш кредита си от телефона докато си пред някой от тези офиси и в момента, в който приключиш процеса, да влезеш и да си ги вземеш. Ако си заявил банкова сметка в някоя от партньорските банки, също получаваш парите на момента. В случаите, в които си предпочел друга сметка, транзакцията може да се забави до ден. Но в днешно време повечето хора имат повече от една сметки и могат да избират.

А, да, пропуснахме: За разлика от случая с излизането за кафе, можеш да не излизаш никъде. Или пък излез да си вземеш кафе, а после заяви кредита си докато го пиеш.

Между другото споменахме ли, че всеки първи Кредит до заплата без поръчител е безлихвен в гратисния период?