Идеи за перфектния ден “по женски”

girls-day

Откога не сте се смяли с момичетата? Перфектният ден по женски е на един онлайн бърз кредит разстояние

Хубаво е човек да поддържа приятелствата си. Дали го правите? Замислете се, колко често се виждате с момичетата наистина по женски? Ако сте вече семейни, говорите предимно за деца и проблеми в работата? Контактувате ли повече във Фейсбук, отколкото реално? Значи е време да изтупате приятелството от праха, да вземете онлайн бърз кредит, и да си организирате един истински ден по женски! Само вие, отмарящи, забавляващи се и смеещи се както в зората на приятелството. Ще ви дадем няколко предложения за компонентите на един такъв ден, а вие може да си ги комбинирате както ви харесва:

Навън

Направете нещо ново за всички. Това „ново“ може да варира от това да се изтъпанчите всички на Витиня и да скачате с бънджи до посещение на екзотичен ресторант. Посещение в конна база? Звучи забавно, дори и да не продължите с „тренировките“.

Експедиция по заведенията. Започнете с кафета и смутита, минете през обяд в екзотичен ресторант, после посетете дегустация на вина и накрая завършете в най-доброто място за коктейли наоколо.

Кино маратон. Правили ли сте подобно нещо? Подобно на филмовите маратони вкъщи, но просто гледате 2-3 филма в киното. Включете и някой детски за повече забавление.

СПА за всички. Няколко часа басейн, сауна, парна баня и масажи с ароматерапия за всички звучи като перфектно прекараното време за всяка жена. А може просто да се изнесете в някоя СПА дестинация и да съчетаете процедурите в хотела с разходки и други забавления. Ако ви се струва скъпо, за един уикенд спокойно може да се справите с помощта на онлайн бърз кредит.

Шопинг. Шопингът е по-скучен, ако е самотно занимание. И винаги е добре около теб да има съветник, който да сподели впечатление, дали тази дреха наистина ти стои добре. Ако са няколко – още по-добре.

У дома

Игри. И момичетата могат да играят игри. Независимо дали ще са компютърни в мрежа, видео на Xbox-а или PlayStation-а, или настолни. Независимо и от вида. Може да е просто скрабъл, а може и някоя стратегия.

Домашно разкрасяване. Това е евтин и забавен вариант да извършите процедурите, които така или иначе всяка извършва сама у дома (ако има време). Маски, прически, маникюр и много разговори ще превърнат разкрасяването в купон.

Тематично парти. Изгонете всички от вкъщи и организирайте тематично парти. Пижамено с истории за духове? Купон с маски и предизвикателства (или предизвикателни разговори)? Въображението си е ваше.

Единственият проблем с организирането на момичешки ден е намирането на достатъчно време за това. Ще кажете и парите… не, за парите може винаги да се погрижите с онлайн бърз креди.