Безлихвен кредит до заплата – има ли наистина такова нещо?

zero

Дали Кредит до заплата наистина е с 0% лихва? Вярно ли е, че мога да взема безлихвен кредит, при който наистина да върна същата сума, която съм изтеглил? Има ли скрити такси и уловки?

Няма скрити такси и уловки, а отговорът на първите два въпроса е: Да, наистина има безлихвен кредит. Всеки първи и седми Кредит до заплата е без лихва в рамките на гратисния период. Не само, но е и с 0% Годишен процент на разходите – общото оскъпяване по заема. Това наистина означава, че вземаш кредит без лихва и връщаш същата сума, която си изтеглил.

Кредит до заплата е иновативен продукт, създаден за всички случаи, когато искаш бързо и лесно да покриеш някакво свое плащане или разход – за да имаш налични пари, докато получиш следващия си доход, за покупки, за екскурзия, плащане на сметки, финансиране на ремонт и всякакви спешни или неспешни финансови ситуации.

Ако за пръв път взимаш безлихвен кредит, то трябва да знаеш, че промоционалните условия важат за първи Кредит до заплата. Той е на стойност от 100 до  600 лв. и с гратисен период от 15 дни или друга продължителност при текуща промоция (30 дни до 31 август 2017 г.). Офертата е валидна и за всеки седми заем за суми до 600 лв. и гратисен период от 15 дни. Не само, но и лоялните клиенти получават много други преимущества и възможността да се възползват от различни промоции и бонуси.

Можеш да заявиш своя безлихвен заем лесно изцяло онлайн, а одобрението и получаването на парите се случва до минути по най-удобния, избран от теб начин – на каса на EasyPay и FastPay или по банков път.

Няма никакво значение къде се намираш, можеш да заявиш кредит без лихва от всяко място в страната и дори от чужбина. Не e необходимо да работиш на трудов договор и да получаваш заплата, достатъчно е да можеш да докажеш доходи. Единствените задължителни условия са да си пълнолетен гражданин и да имаш валидна лична карта. А най-хубавото е, че можеш да изтеглиш безлихвения си кредит дори през почивните дни, тъй като работим в събота и неделя.