Бързи кредити, работещи в събота и неделя

open

Дойде ли уикенда и корпоративният свят замира. В редки изключения има компании, които работят и през уикенда, но в повечето случаи се почива. Сякаш на човек не му се налага да свърши някои неща именно в събота и неделя. А и спешните случаи не се интересуват от почивни дни. Ако на човек му потрябват пари точно в тези дни, обикновено задачата се оказва с повишена сложност. Банките със сигурност не работят, не малко и от компаниите за бързи кредити.

Кредит до заплата обаче можеш да получиш дори в събота и неделя!

Всъщност приемаме заявки всеки ден, денонощно. Можеш да кандидатстваш за кредит в събота и неделя, през нощта, или просто в извънработно време. Ако заявката ти е в извънработно време, тя ще бъде разгледана още веднага в началото на следващия работен ден. През уикенда пък работното ни време е следното:

Събота: от 10:00 до 18:00 часа

Неделя: от 10:00 до 17:00 часа

Така че, ако ти потрябват спешно пари през уикенда – за бърз ремонт, за екскурзия, за празник или за каквото имаш нужда, най-лесно можеш да ги получиш с Кредит до заплата. На всичкото отгоре всеки първи е безлихвен и връщаш същата сума, която си взел в рамките на гратисния период. Ако пък често ползваш услугите на Кредит до заплата, можеш да се възползваш и от редица други преференциални условия, изненади и добри новини, които осигуряваме за лоялните си клиенти.