Пари до заплата

Трябват ви пари до заплата, при това спешно? Ето решението:

Случвало ли ви се е отчаяно да се нуждаете от пари до заплата и да няма откъде да ги вземете? Може би ви трябват, за да продължите живота си през този период нормално, без да броите оставащите левчета? Или пък сте попаднали на оферта, която е твърде добра, за да изпуснете?

А има сценарии, които не търпят дори ден отлагане: Детето е хванало грип и трябва да купите лекарства; забавили сте сметката за ток и от компанията ви предупреждават, че ще го спрат; трябва да погасите вноска, защото в противен случай после ще ви излезе през носа… Списъкът може да продължи още дълго.

пари до заплата

В такива спешни моменти е рисково да се бавите, особено когато става въпрос за здраве или излишна финансова тежест. Бързите кредити са идеалното решение при нужда от пари до заплата, иначе казано, когато става въпрос за кратък период и малка сума. Причините са няколко:

  • Взимате средствата веднага, не е нужно да чакате одобрение. Все пак когато говорим за спешност, няма време за чакане.
  • Връщате парите на заплата. Не е необходимо да плащате разсрочено, ако това не е подходяща опция за вас.
  • Всеки първи и седми кредите е безплатен в рамките на гратисния период. В превод това означава, че ако вземете например 100 лева, ще върнете точно толкова и нито стотинка повече при изплащане до 15 дни.

Когато човек има нужда от пари до заплата, обикновено става въпрос за малка сума и надали би се втурнал да се занимава с тежки процедури по кандидатстване за банков заем. Затова и този тип бързи кредити са създадени специално за подобни случаи.

А колкото и добре да си планираме месечния бюджет, винаги има опасност да се окаже, че средствата няма да стигнат за няколко дни, докато работодателят изплати доходите. Обикновено рискът не си струва, след като можете бързо и лесно да получите парите, да ги върнете на заплата и на всичкото отгоре това на практика да не натовари месечния ви бюджет.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички