Нови бързи кредити

Новите бързи кредити и тяхното бъдеще

Светът около нас се изменя с такава шеметна скорост, че понякога човек може да се чуди той ли се адаптира към хората или те трябва да се пригаждат към него. Същото важи и за финансовите услуги.

Преди по-малко от десетилетие небанковото кредитиране беше абсолютно непозната практика, а днес десетки хиляди души в България и стотици хиляди по света се възползват от него всекидневно. Новите бързи кредити стават все по-гъвкави, още по-бързи и максимално удобни.

Ако доскоро трябваше да ходим до офис на банка и да се подлагаме на мъчителни процедури по кандидатстване за заем, днес взимаме парите с три клика на мишката. И не само – постоянно се променят и условията, така че да отговарят на истинските нужди на хората. Нови бързи кредити може да бъдат на почти каквато стойност пожелаем, можем да ги получим по всевъзможни начини и да ги изплащаме както ни е удобно.

нови бързи кредити

Бъдещето на бързите кредити е да стават все по-достъпни за хората и да са все по-предпочитан и широко използван финансов продукт, особено когато става дума за спешни или всекидневни нужди. Сред причините за това са улесненият достъп до парични средства, малкото необходимо време за кандидатстване, удобните схеми за погасяване.

Традиционните начини на финансиране за сметка на това отиват на заден план заради мудни процедури, невъзможност да бъдат приложени в спешни случаи и необходимостта от физически действия (недостатъчно интернет възможности).

Настоящите проучвания показват, че хората, които предпочитат нови бързи кредити, ги избират точно по същите причини: могат да бъдат използвани за непредвидени разходи, кандидатства се изцяло онлайн, изискванията не са толкова високи, както при банките, а одобрението и получаването на парите на практика нямат конкурентни срокове.

С всички тези предимства на своя страна не е учудващо, че пазарът на небанковото кредитно финансиране расте с все по-големи темпове всяка година, а заедно с него и доверието в тези институции.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички