Мини заем до заплата

Малките кредити, които правят живота ни по-лесен

Един мини заем до заплата може да реши сериозни битови проблеми за много кратко време. Малките пари на заем са популярно средство за финансиране. С него стотици хиляди домакинства по света решават своите временни парични проблеми. За разлика от банковия кредит, мини заем дом заплата се получава бързо, без сложна документация за кандидатстване и изцяло с онлайн процес.

Нарича се „мини“, защото сумата обикновено не надвишава 600,00 лв. От една страна, подобна сума е напълно достатъчна за плащане на сметки, спешна покупка на нова битова техника или в случай на друг извънреден разход. От друга страна, взимането на мини сума ви предпазва от влизането в така наречената „спирала на финансова задлъжняване“.

Мини заем до заплата

Ако на месец получавате около 1 000,00 лв. нето, а изтеглите бърз кредит за повече от 2 000,00 лв., лихвите ще бъдат високи и съответно ще ви бъде по-трудно да изплащате месечните вноски. В тази ситуация мини заем до заплата за 600,00 лв. или по-малко е съвсем достъпна сума. Тя няма да натежи на месечния в и бюджет, така че с връщането й, да останете без налични средства и да се налага да теглите нов бърз заем.

Избягването на кредитната спирала е въпрос на добро финансово планиране. С него можете да направите правилните сметки за разходите си през месеца.

Защо да изберете мини заем до заплата?

Този вид заеми са евтини като разход, лихвите и таксите се определят изцяло на индивидуална база, така че кредитът да може да се изплати лесно. Най-голямото предимство е бързото кандидатстване и одобрение само с лична карта, както и онлайн комуникацията, по време на която трябва да посочите кой е най-удобния за вас начин за получаване и изплащане на парите.

С мини заем до заплата имате възможност да получите бързо сумата в кеш в над 3 000 офиси в България или средствата да постъпят в банковата ви сметка още на същия ден.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички