Кредит онлайн до заплата

Незабавно – кредит онлайн до заплата

Когато имате нужда от бързи пари, на помощ идва кредит онлайн до заплата. Уникален финансов продукт, с който за минути получавате одобрение и можете да усвоите заем до 600,00 лв. изцяло онлайн. Предимствата на този вид кредит пред банковите потребителски кредити или овърдрафта са редица. На първо място, скоростта по отпускане е несравнима с тази на банковите институции. Освен бързината, за тези заеми не се изискват почти никакви документи – единствено лична карта и потвърждение, че получавате месечно възнаграждение. Възрастта на кредитополучателите трябва да е над 18 години, а семейното положение, размерът на дохода или наличието на други кредити, нямат значение.

кредит онлайн до заплата

Кредит онлайн до заплата може да получи всеки български гражданин с достъп до интернет. Кандидатстването става през сайта на Credissimo, където записвате имената си и имейл/телефон за връзка с вас. Одобрението след кандидатстването става за не повече от седем минути, след които от компанията ви уведомяват за решението си. Ако то е положително, за което шансът е много висок, парите се получават по начин, който самите вие сте посочили. Можете да усвоите сумата в каси за кеш и сметки, които са над 3 000 в цяла България. Друг вариант е да посочите банкова сметка, където парите ще постъпят до часове.

Процедурата за кредит онлайн до заплата е опростена, изчистена и ускорена, защото е ясно, че се нуждаете парите спешно и без забавяне.

Връщането на заема до заплата става в срока, който сте посочили, вариращ между 15 и 30 дни. Предполага се, че това е времето, в което ще получите месечното си възнаграждение. Възползвайте се от офертите за онлайн заем до заплата, за който не се начислява лихва – сума до 600,00 лв., връщане до 15 дни, за всеки първи и седми кредит. Това трябва да е първият или седмият ви заем към Credissimo. В тази оферта няма никакви скрити условия като лихви и такси – наистина връщате точно толкова, колкото сте изтеглили. Прилича на услуга от приятел и е точно такава – жест от компанията за създаване на взаимно доверие.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички