Кредит до заплата online

Автоматичен кредит до заплата online

Край на чакането, камарите с документи и високите изисквания за кредит до заплата online! Сега можете да изтеглите уникален бърз заем до 600,00 лв. само с няколко натискания на мишката, без да ставате от компютъра, без да се редите на опашки и без да се обяснявате на досадни чиновници. Процедурата е изцяло онлайн, като освен кандидатстването и усвояването на кредита може да стане в една от над 3 000 кеш каси в цялата страна, включително и в касите на EasyPay, където плащате месечните си сметки.

кредит до заплата online

Предимствата на един кредит до заплата online са много, но най-голямото от тях, че този кредит може да е абсолютно безлихвен, ако е първият или седмият по ред в Credissimo. Безлихвеният кредит е без никакви допълнителни такси, като връщате на компанията точно толкова пари, колкото сте взели на заем. За да извършите онлайн процедурите ви трябва единствено връзка към интернет през компютър, таблет или телефон и съвсем мъничко свободно време. Договорът за кредит се подписва дистанционно и не е необходимо да ходите в офис или да посрещате навъсени кредитни инспектори в дома си.

Процедурата е изключително удобна, лесна и бърза.

Но ако все пак срещате затруднение в изпълнението й, винаги можете да се обадите на телефоните на Credissimo и да се възползвате от мнението и насоките на консултантите там. Одобрението за кредит идва до 7 минути, без да преувеличаваме! Всички разходи по превода са за сметка на компанията, така че да можете да разчитате на чистата сума за получаване. Кредит до заплата online може да получи всеки гражданин на България с възраст над 18 години и редовни доходи. Не се притеснявайте, че имате кредит на друго място или, че не можете да предоставите поръчител – тези изисквания не са задължителни. Този вид кредити са създадени от потребители за потребители и са съобразени с възможностите на масовия клиент.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички