Кредит до заплата онлайн

Всичко, което трябва да знаете за кредит до заплата онлайн

Какво представлява кредит до заплата онлайн?

Това е иновативен финансов продукт, създаден за да подпомогне хората при нужда от малка сума за кратък период от време. Както подсказва името му за онлайн кредит до заплата се кандидатства посредством интернет. Също така при него не е предвидено разсрочване на плащането, както е при кредитите с по-голям размер.

До каква сума може да бъде?

Максималният размер на онлайн кредита до заплата е 600 лева, а минималният – 100 лева. Можете да кандидатствате за сума, която отговаря на личните ви нужди в рамките на този диапазон.

кредит до заплата онлайн

Как се кандидатства за кредит до заплата онлайн?

За да кандидатствате е необходимо единствено да попълните заявлението онлайн. Това може да се случи в сайта ни, като свалите мобилната ни апликация за телефон или просто като разговаряте с чатбот услугата ни в апликацията Messenger на Facebook. Заявлението не ви обвързва с нищо. След като бъдете одобрени, договорът също се подписва онлайн. Получаването на парите се случва в рамките на минути до ден – в зависимост от начина, който сте избрали.

Кога и как трябва да го върна?

Онлайн кредита до заплата можете да върнете в рамките на месец от получаването му. Ако го направите до 15 дни, няма да имате лихва върху изтеглената сума за всеки първи и седми заем, който взимате.

Трябва ли да посещавам офис?

Не, не е необходимо дори да излизате от дома си, стига да имате връзка с интернет. Това ви позволява също да кандидатствате във всяко едно време от денонощието, без да се съобразявате с работно време. Ако го направите например през нощта, заявлението ви ще бъде разгледано веднага на следващия работен ден.

Какво да правя, ако имам друг въпрос?

Въпросите си по отношение на кредитите до заплата онлайн може да зададете по много и различни начини. Може да ни пишете имейл, може да разговаряте с наш служител през чат формата на сайта, а ако желаете, може да се обадите и по телефона.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички