Кредити до заплата

Предимствата на кредити до заплата

Времето точно преди заплата понякога може да прилича на китайско мъчение – бавно и ден след ден те съсипва. Останал си с точно преброени средства в портфейла, а един след друг започват да излизат разходи, все по-неочаквани и все по-сложни за покриване. Много хора в такъв момент се възползват от услугата кредити до заплата.

Може би вие още не сте, но почти със сигурност сте преживявали момента с финансовите гимнастики от сорта: „Ще забавя това плащане, за да мога да покрия другото“ или пък „Дали да не питам някого, ако може да ми услужи със 150 лв., все пак е само за няколко дни…“ Доста усложняващо живота е. А когато става дума за молба за заем, дори и за неголяма сума и за няколко дни, неудобството, което изпитваме може да се сравни само с усещанията на дете, извършило сериозна беля.

Истината е, че в днешно време няма нищо необичайно или срамно в това да потърсиш заем – живеем в забързан свят, където почти всичко е пари и това е част от тяхната въртележка. Точно по тази причина са измислени и кредити до заплата. Допреди няколко години беше трудно да си представим, че някоя институция може да ни отпусне 200 – 300 лева кредит, за да покрием текущи нужди. Напротив, кредитите бяха търсен продукт само при „сериозно“ основание.

кредити до заплата

Кредитът до заплата обаче е продукт, който има точно такава цел. Няма значение дали ви трябват пари, за да платите сметка, за да осигурите прехраната в оставащите дни или за да закърпите някоя неочаквана дупка. Най-хубавото на този продукт е, че ако наистина взимате пари за няколко дни и ги върнете при получаването на заплатата от работодателя си, няма да дължите лихва – ще сте се вместили в гратисния период, ако това ви е първи заем.

Така че следващият път, когато портфейлът ви е изтънял преди заветната дата, кредити до заплата са си перфектна опция. И не е задължително да го използвате само по не толкова приятни поводи като сметки, да речем. Може да искате просто да купите подарък за любим човек и да не ви се чака.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички