Кредитен калкулатор 

Пресметнете какво ще е оскъпяването при кредит до заплата с кредитен калкулатор.

Вижте колко е ниско дневното оскъпяване, и то само в случай, че заемът не е безлихвен. 

Кредитен калкулатор

Вземи кредит до заплата

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

С натискане на бутона "Изпрати запитване" се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството му на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на запитването за кредит и за маркетингови цели.

С бързия кредит до заплата нямате нужда от кредитен калкулатор, в който да въвеждате сложни лихвени проценти, такси, "гратисни периоди" и още куп цифри, които само ви объркват. 

  • Без такса за кандидатстване;
  • Без скъпи SMS-и с добавена стойност;
  • Без такса за обработка;
  • Без допълнителни лихви.

Прозрачни условия, които разбирате в момента на кандидатстване. Гъвкави индивидуални планове, съобразно доходите и финансовото ви състояние.

Без скрити такси и лихви

Прозрачни условия

100 % Безлихвен Кредит

Видове кредитен калкулатор

В интернет пространството навсякъде можете да намерите различни инструменти за пресмятане на месечни задължения и заеми. В този сайт на ваше разположение е единственият кредитен калкулатор, чрез който можете да изчислите дневното оскъпяване. Така ще се убедите, че то никак не е високо и напълно съвпада с финансовите ви възможности

Каква е сметката

Кредитната сума, за която кандидатствате, се получава в пълен размер. Ако сте одобрени за 450,00 лв, например, получавате точно 450,00 лв. Ако не отговаряте на условията за безлихвен кредит, върху заемната сума ще бъдат начислени лихва и такса, които са с индивидуален размер за всеки клиент. Дневното оскъпяване се изчислява, като от крайната сума за плащане се извади заемната сума. Разликата се разделя на 30, колкото са дните в максималния срок на изплащане.

Планиране на месечните разходи

Тъй като бързия кредит до заплата е със срок 30 дни за потребителите от изключителна важност да направят адекватна планировка на месечните си разходите. Преценете, кои разходи да ограничите, на база сумата на оскъпяване, като по този начин спестите средства за връщане на кредита. Постарайте се да спазвате съвестно планирането, за да не изпаднете в невъзможност да заплатите задълженията си.

Главница

Безспорно, най-голямата част от кредита е главницата му. Главница е основната заемна сума, която сте получили. Противно на повечето банкови кредити, в кредита до заплата лихвите и таксите са незначителна част от вноската по покриване на кредита.

кредитен калкулатор