Кредисимо до заплата

Кредисимо до заплата е всичко за твоите финансови нужди

Кредисимо до заплата е финансов продукт, създаден специално да отговори на нуждите на потребителите, като им предостави възможност да изтеглят малък по размер кредит, който да върнат наведнъж. Условията са разработени, така че да бъдат в удобство на клиента, разбирайки неговите специфични изисквания.

Кредисимо до заплата може да бъде на стойност от 100 до 600 лева. Заемът е с минимален срок за погасяване от 15 дни и максимален от 30 дни, а всеки първи и седми кредит е с 0% лихва, ако бъде върнат в рамките на петнайсетдневния гратисен период.

Кандидатстването за избраната сума отново се случва с попълване на кратко заявление онлайн, включително през мобилната апликация, или по телефона. Процедурата по одобрение отнема минути. Парите се получават по избрания от клиента начин – на каса на EasyPay или FastPay, както и по банков път.

безлихвен кредит до заплата

Единственото условие, за да кандидатствате за кредит до заплата е да имате навършено пълнолетие и валидна лична карта. Процедурата не изисква доказване на доходи от трудов договор, нито попечителство или друг вид залог. Лоялните клиенти на „Кредисимо“ получават приоритетно обслужване, могат да се възползват от преференциални условия и първи научават за промоционални условия.

От създаването си като една от първите компании за бързи кредити в България „Кредисимо“ се стреми да предостави на клиентите си най-подходящите услуги за техните потребности. Името на компанията се е превърнало в синоним на точност, коректност и гъвкавост, които задоволяват потребностите на всеки един вид клиент – работещ, пенсионер, майка, студент или друго.

„Кредисимо до заплата“ беше създаден с разбирането, че в днешни дни възникването и управлението на непредвидени разходи се е превърнало в част от всекидневието ни. За да отговорят на подобни спешни случаи потребителите имат нужда от финансово рамо, което е достатъчно гъвкаво и като сума и като период за погасяване. Това е най-добрият избор, когато имате нужда от краткосрочно решение.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички