Заем до заплата

Взех заем до заплата и зарадвах племенника си с подарък

Наскоро се озовах в изненадваща и конфузна за мен ситуация, която беше на път да се превърне в публичен срам, ако не бях съобразила навреме да взема заем до заплата. А той ми трябваше за подарък за рождения ден на любимия ми племенник. Ще кажете как така хем ми е любим, хем не съм се сетила да му купя подарък навреме? Че чак и заем до заплата да тегля в последния момент. Първо малко предистория:

От години сестра ми живее в САЩ, там се ожени и там роди първото си дете. Да, именно любимият ми и единствен племенник, който доскоро бях виждала само на снимки и клипчета във Фейсбук, както и като се чуваме по скайп.

заем до заплата

Преди да се роди Мартин сестра ми и мъжът й гледаха да идват в България поне веднъж годишно, но покрай бременност, бебе и свързаните с тях разходи скоро не се бяха връщали. И така Марти скоро щеше да направи годинка, а месец по-късно и сестра ми има рожден ден. Планирах да им пратя символични подаръци наведнъж, все пак доставката не е евтина.

Планът беше перфектен, докато тя не ми съобщи, че ще пътуват към България още следващата седмица. Как следващата седмица? Та аз изобщо не бях подготвена. Да не говорим, че вече не ставаше дума за нещо символично, трябваше да е истински прекрасен подарък за момченцето на леля. Все пак за пръв път щях да го видя на живо.

В интерес на истината не е толкова трудно да намериш прекрасен подарък, детските магазини са пълни. По-големият проблем беше, че този подарък не беше никак евтин. А най-големият проблем беше, че бях останала с пари точно колкото да вържа двата края докато свърши месеца.

И така ми дойде идеята да взема заем до заплата. Особено след като видях, че като ми преведат от работата парите на първо число, ще мога да върна кредита без лихва, просто нямаше какво повече да се чудя и мая.

Избрах един гигантски слон който става на възглавница, в който щастливият рожденик има доста сериозна фотосесия. Този път аз, гордата му леля, пусках снимките във Фейсбук вместо само да гледам чуждите.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички