Въпроси и отговори

Потърсете информация за вашите въпроси за бързите кредити до заплата. Ако не намирате нужния отговор, използвайте формата за контакт в долната част на страницата или се обадете на телефон 0700 12 012.

Какво е кредит до заплата?

Бърз, практичен, евтин - това са основните характеристики на заема до заплата. Заемът се взима за не повече от 30 дни, сумата е до 600,00 лв., а получаването и връщането може да бъде направено в над 3 000 каси в цялата страна.

Защо да избера кредит до заплата?

Кредитите до заплата са най-популярните бързи заеми в света. Те са отличен вариант за авансово кредитиране до момента, в който получите месечното си заплащане. Заемът до заплата се използва за спешни финансови нужди и се отпуска в рамките на часове. Процедурата е изцяло онлайн, а усвояването може да стане в почти всеки град или село в България.

Каква е максималната сума?

Максималната сума е съобразена със средния месечен доход в страната и се определя на 600,00 лв. Стъпката, през която можете да определите размера на кредита си е през 50,00 лв. Тоест, 100,00 лв., 150,00 лв., 200,00 лв., 250,00 лв. и така до 600, 00 лв.

Как да получа?

За да получите кредит до заплата трябва да кандидатствате през формата за кандидатстване. Въвеждате имената си, желаната сума, срока за връщане, имейл адреса си и телефонния си номер. За становището ще бъдете уведомени до 7 минути, а парите може да са в джоба ви още на същия ден.

Как да върна?

Връщането на сумата на заем може да направите в някоя от над 3 000-те каси на EasyPay и FastPay в цяла България, по банков път, чрез терминалите на Cashterminal или с виртуален пос-терминал чрез кредитна или дебитна карта.

Какво се случва, ако не мога да платя?

Ако имате затруднения с плащането заради забавяне на заплатата или друг проблем, свържете с екипа на Credissimo и споделете притесненията си. Ще получите консултация, която със сигурност ще облекчи ситуацията.

Свържете се с нас

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.