Бърз кредит до заплата

Как станах фен на продукта бърз кредит до заплата

Преди време попаднах в тази ужасна ситуация да ми се счупи телефона, а никак да не съм предвиждал да го сменям с нов точно. Или поне със сигурност не и точно в този момент. Първо вършеше чудесна работа, преди да се строши. И второ, финансите ми изобщо не бяха въодушевени от принудата, пред която бях изправен.

Нямаше как да карам без телефон, това е ясно. Въпросът беше как да се сдобия с пари за нов. При това не ставаше дума за някаква баснословна сума, защото харесах по-стар модел. Положението беше спешно, заплатата след седмица. И какво стана като събрах двата фактора? Ами стана бърз кредит до заплата.

бърз кредит до заплата

Не бях взимал подобни заеми и нормално първо бях леко скептичен. Но тъй като нямах избор, реших да се откажа от недоверието си и да действам. Открих подходящата фирма и изтеглих съответната сума под формата на бърз заем до заплата. Удобството беше, че като ми преведат парите от службата, просто щях да ги върна наведнъж, без да се занимавам с вноски и лихви. Не само, всъщност при тези условия изобщо нямаше да имам лихва (ако не се забавя, разбира се).

Така че първата ми работа като взех заплата беше да си върна кредита. Останах учуден колко лесно и дори неусетно се получи всичко. Нямаше уловки, нищо необичайно не ми се случи междувременно… и взе, че ми хареса.

Така станах фен на бързите заеми до заплата и досега съм теглил вече четири пъти. Оказа се доста удобно да не трябва да стискаш зъби на края на всеки месец. Случвало ми се е дори приятели да ме поканят някъде и аха да откажа, понеже нямам пари, да се сетя, как мога да имам. Готиното на бързите кредити до заплата също така е, че наистина са бързи. Ето, в конкретния пример докато стане време да тръгвам към срещата, парите ми вече бяха преведени. Може да ви се струва малко глупаво да се взима бърз кредит за подобно нещо, но все пак изборът ми беше да скучая вкъщи или да моля някой да ми плаща сметките. Определено не е гот, нали?

Сега пак мисля да взема един бърз кредит до заплата, защото съм планирал кратка почивка уикенда. Просто за да не се налага да се стискам, все пак човек отива на почивка именно за да се отпусне, а не за да се тревожи през цялото време ще му стигнат ли парите.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички