Бърз кредит до заплата без лихва

Взех бърз кредит до заплата без лихва

Без да планирам, в края на ноември, получих много изгодна оферта за евтина почивка в Гърция. Имах достатъчно отпуска, но когато тръгнах да правя сметка за месечните си разходи, разбрах, че най-вероятно няма да мога да си го позволя. Тогава пред очите ми попадна реклама за бърз кредит до заплата без лихва. Бях сигурен, че има някаква уловка в тази оферта, но все пак реших да проверя. Влезнах в сайта на Credissimo и само с няколко клика на мишката успях да пусна заявление за заем от 500,00 лв.

бърз заем до заплата без лихва

След по-малко от 10 минути получих имейл, че съм одобрен за кредита и понеже посочих, че искам парите в кеш, след два часа отидох в близката каса на EasyPay, където си плащам сметките, и вече бяха в джоба ми. И преди съм имал опит с бързите кредити, но ми беше много любопитно, как точно ще ме подведат и ще ме накарат да платя някаква такса. Даже бях готов да вдигам скандали, защото

не можех да повярвам, че може да има бърз кредит до заплата без лихва.

В Гърция си изкарах страхотно, не ми липсваше абсолютно нищо, а два дни след като се върнах от службата преведоха заплатите. Добре зареден с парички реших да платя задълженията си. Бяха минали точно 10 дни от тегленето. Десет пъти попитах служителката на Credissimo по телефона, колко трябва да върна и момичето през цялото време ми повтаряше 500,00 лв., без никакви допълнителни лихви. В кварталния EasyPay преведох точно толкова, колкото бях изтеглил и останах наистина впечатлен, че наистина съществува бърз кредит до заплата без лихва. В наше време вече е рядкост да срещаш коректни фирми, а да не говорим, че рекламите редовно подвеждат потребителите. Щастлив съм, че у нас вече има европейско работещи фирми, които не тормозят клиентите си с дребен шрифт и не злоупотребяват с доверието към тях. Препоръчвам!

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички