Безлихвен кредит

Твърде хубаво, за да е истина!? Вече има изцяло безлихвен кредит. Връщате точно толкова, колкото сте изтеглили.

Изцяло безлихвен кредит до заплата! 0% лихва и 0% ГПР за всеки първи и пети кредит в Credissimo. 

 

1. Взимате кредит до 600,00 лв.

2. Връщате до 600,00 лв. за 30 дни

Когато бързаме

Бързите кредити до заплата с безлихвени условия са най-гъвкавият финансов продукт на пазара. Одобрението след кандидатстване идва до 7 астрономически минути, което е рекордно кратко време. Целта на краткия срок за одобрение е да можете почти веднага да знаете, дали отговаряте на условията за заем и да можете да направите сметките си. 

Когато имаме истинска нужда от помощ

На всеки се е случвало да изпадне в ситуация с извънредни разходи, които трябва да бъдат покрити спешно. Високи сметки, здравословен проблем, развален домашен уред, възможност за почивка или друга причина. Ниските средни доходи в страната ежедневно изправят десетки хиляди души пред избора да финансират нуждите си с екстра кеш. Помощта под формата на безлихвен кредит до заплата в тази ситуация е напълно достъпна, възможна и решаваща.

Когато искаме да е удобно

Процесът по кандидатстване, одобрение и усвояване е напълно дистанционен. Заявката за кредит пускате онлайн, информацията за одобрението пристига при вас по телефон и Email, а парите могат да се усвоят по банков път или в някоя от над 3 000 кеш каси в страната. Не е нужно да се редите на опашка, да си записвате час, да носите всевъзможни документи или да чакате със седмици одобрение. Спестявате време, средства и нерви само с няколко клика на мишката

Когато е нужна дискретност

Бързите кредити до заплата без лихва са персонални. Не е задължително да привличате поръчители и гаранти. Никой няма да посещава дома ви и да ви разпитва за интимни подробности за живота ви. Понякога не е удобно околните да знаят, че изпитвате финансови проблеми. С този безлихвен кредит комуникацията е само между вас и компанията, която отпуска заема - Credissimo.

Когато разчитаме на професионализъм

Credissimo предлага изключително иновативен и качествен продукт на пазара, под формата на безлихвен кредит. Това се дължи на дългогодишния опит на компанията на българския пазар и прилагането на възможно най-прозрачните и качествени финансови практики. Заради огромния професионализъм на екипа на Credissimo, името на компанията и нейните услуги са се превърнали в синоним на доверие, гъвкавост и ангажимент към клиента.

безлихвен кредит