Безлихвен заем до заплата

Безлихвен заем до заплата за всеки джоб

Получаването на безлихвен заем до заплата е чудесна възможност за покриване на извънредни разходи от всякакво естество – за подарък, за подмяна на счупен уред, за закупуване на нов телефон, за зимна почивка или нещо друго. Заемът е без абсолютно никакви допълнителни начисления, такси и лихви. Връщате точно толкова пари, колкото сте взели на заем – без скрити условия и без дребен шрифт, който ще ви задължи да доплащате екстра суми.

Условията за кандидатстване за безлихвен заем до заплата са изключително опростени. На първо място, трябва да получавате регулярни доходи на граждански или трудов договор, с договор за управление или чрез друг източник. Можете да бъдете и самоосигуряващо се лице. Минималната възраст за отпускане е 18 години, а документацията за удостоверяване на дохода е сведена до минимум. Важно условие за безлихвен заем до заплата е това да е първият или седмият ви кредит към Credissimo. Това ви осигурява гратисен период от 15 дни, в които можете да върнете точно толкова пари, колкото сте взели.

безлихвен заем до заплата

Идеята на този вид финансови услуги е да подкрепят вас и домакинството ви с достъпна сума пари в извънредна ситуация, които да можете да върнете с месечното си заплащане. Екстрата с безлихвените условия е допълнителна и от нея може да се възползва абсолютно всеки. Ако вече сте изтеглили кредит от Credissimo и това не е вашият първи или седми кредит, можете да помолите да кандидатства друг член на домакинството ви, който отговаря на условията. Така ще получите най-добрите условия на българския кредитен пазар.

Какъв е кредитът?

Този безлихвен кредит до заплата не е типичният кредитен продукт. Характеристиките му са такива, че да бъде в полза на обикновения потребител, който да може да разчита на финансово рамо, когато е трудно. В тези отношения доверието поражда доверие и именно това е водещото във възможността за безлихвеното кредитиране.

Кандидатствайте за бърз кредит до заплата и получете одобрение до 7 минути. Минимум изисквания, бързо усвояване, възможност за безлихвен кредит.

Абонирайте за новини и промоции!

С натискане на бутона "Вземи кредит" се съгласявате личните ви данни да бъдат обработени от "Кредисимо" АД, в качеството си на администратор на лични данни за нуждите на разглеждане на искането за кредит и за маркетингови цели.

Още видове кредити

Вижте всички